Ore Conducere Bucuresti

#OreConducereBucuresti; #OreSuplimentareConducereBucuresti; #SedintePracticeConducereBucuresti; #PregatirePracticaConducereAutoBucuresti. 

In cazul in care detineti permis de conducere si doriti sa va consolidati/perfectionati cunostintele practice sau in cazul in care cele 30 ore practice parcurse in timpul scoli de soferi nu au fost suficiente, va recomandam cu incredere sa solicitati ore suplimentare de conducere in Bucuresti pe masina scolii/masina dumneavoastra personala.

Trecerea de pe masina de scoala prevazuta cu dubla comanda pe masina dumneavoastra se va face numai dupa o evaluare individuala prealabila realizata de catre unul dintre instructorii nostri pe parcursul unei sedinte de conducere in Bucuresti.

Pretul unei sedinte de condus suplimentara in Bucuresti este de 180 lei, TVA inclus.

*durata unei sedinte de conducere este de 1.5 ore.

**itinerariul/traseul in care se va realiza sedinta de conducere va fi stabilita de instructor in functie de nevoile dumneavoastra zilnice de deplasare prin oras (serviciu-locuinta-zona de cumparaturi).

Rezervarile se realizeaza in prealabil la tel. 0724227034, email office@scoala-soferi-bucuresti.ro sau accesand formularul online http://www.scoala-soferi-bucuresti.ro/contact   


Tutorial parcare laterala:

Tutorial garare cu spatele:Ore Conducere Bucuresti


Drumuri bune parcurse in siguranta!

Follow us on Facebook